• 009A6288_Edited.jpg
  • 009A6310_Editedc.jpg
  • 009A6328_Edited.jpg
  • 009A6310_Editedb.jpg
  • 009A6366_Edited.jpg
  • 009A6353_Edited.jpg
  • 009A6340_Edited.jpg

.hidden hollow

The Hidden Hollow house involved a full kitchen renovation and the addition of a much needed utility room. In order to achieve a more open kitchen layout we removed one wall and installed a spacious kitchen island, accented with bold tile and open shelving. We allocated unused square footage from the homeowner's garage to create a multipurpose "command center" for the family. This area includes a mudroom, home office, laundry, pantry and bar area, all tucked around the corner and out of sight.

  • Location: Northwest Hills - Austin, TX
  • Project Manager: Maggie Wylie, AIA
  • Design Team: Maggie Wylie, AIA
  • Contractor: Wilmington-Gordon
  • Photography: Cate Black Photography
  • Completion: Summer 2019

View Other Projects